× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

27 Şubat 2017 Pazartesi

7.Sezon 11.Bölümde Negan Tekrar Sahnede!

 The Walking Dead 7.Sezon 11.Bölüm Fragmanına Bakılırsa Negan Tekrar Ortaya Çıkıyor ve Bu Seferki Yeni Kurban Eugene olabilir mi?




Negan'ı özleyenler için iyi bir haberimiz var. Tel sargılı sopalı, güler yüzlü kötü adamımız 7.sezon 11.bölümde tekrar sahnede!


Yedinci sezon sekizinci bölümün sonlarına doğru Eugene,  Negan'ın ölmesine az kalsın sebep olacak bir mermiyi ürettiğinden ötürü "Saviors" grubu tarafından esir alınmıştı.  Rosita'nın silahından ateşlenen kurşun,  Negan'ın sopasına saplanmış;  böylece kötü karakterimiz olası bir tehlikeden kıl payı kurtulmuştu.




Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla  Eugene ile sığınağına dönen Negan'ı kötü haberler bekliyor gibi. Dwight'ın sorumluluğu altında bulunan Daryl'nin tutulduğu hücreden kaçıp üstüne bir de "Saviors" grubundan birini öldürmesi işlerin çığırından çıkacağına işaret ediyor. Bundan dolayı "kısasa kısas" mantığını uygulayıp Negan'ın Eugene'i harcaması ihtimaller arasında yer alıyor. Yinede fiziksel şiddete başvurmamasına  rağmen pısırık Eugene'nin  zeki ve becerikli oluşu,  "Saviors" grubunun işine gelebilir. Negan,  Daryl'i  sadık bir asker olarak eğitmek istiyordu; ancak önünde yeni bir seçeneği var: Mermi ve daha nice şeyi Eugene'nin pratik zekasıyla üretebilir. 




 The Walking Dead 7.Sezon 11.Bölümü Nereden İzlenir?


The Walking Dead,  7.Sezon 11.Bölümüyle 27 Şubat  21.30 da FX'de. 
Share: