× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

8 Şubat 2017 Çarşamba

Norman Reedus İle Söyleşi:Yedinci Sezon

Entertainment Weekly tarafından gerçekleştirilen söyleşide Daryl Dixon karakterini canlandıran Norman Reedus, yedinci sezonun ilk yarısını değerlendirdi. 


Entertainment Weekly, Norman Reedus, Daryl Dixon, Yedinci Sezon, ilk yarıı, röportaj, söyleşi

ENTERTAINMENT WEEKLY: Yedinci sezonun ikinci yarısında, ilk yarıdakinin aksine seni grubunla  bütünleşmiş bir halde göreceğiz gibi. Uzun zamandır gruptan ayrı kalmışken  tekrar grubunla  birlikte olmak nasıl bir duygu?


NORMAN REEDUS: Kesinlikle harika bir duygu. Özellikle de hapishaneden farksız bir hücrede,   uzunca bir süre , çıplak halde  yalnız başıma geçirdikten sonra grubuma karşı hissetmiş olduğum özlem; kelimelerle ifade edilemez. Sadece  Daryl Dixon açısından değil,  Norman Reedus açısından da bu ayrılık zor olmuştu. Dizinin hikayesi evrilip başka bir yöne kayınca  karakterlerin duygu ve düşüncelerinde de bazı değişiklikler olmak durumunda kaldı. Alışkın olduğum birlik ve beraberlik duygusundan taviz verip pişmanlık ve yalnızlık gibi  nadir hissettiğim  duyguları izleyiciye sürekli sunmam gerekti.  Açıkçası zor bir süreçti. Alışkın olduğum grubuma tekrardan kavuştuğum için mutluyum. 


ENTERTAINMENT WEEKLY: Andrew Lincoln'un da sahalara geri döneceğinden bahsediliyor. Özellikle kendisi yedinci sezonun ikinci yarısında dizinin eski atmosferine dönüş yapacağını vurgulamıştı. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?


NORMAN REEDUS:  İzleyiciler özlem duyduğu hareketli atmosfere  tekrardan kavuşacak, sadece bunu demekle yetineyim.


Entertainment Weekly, Norman Reedus, Daryl Dixon, Yedinci Sezon, ilk yarıı, röportaj, söyleşi


ENTERTAINMENT WEEKLY: İzleyicilerin bazılarından dizinin ilk yarısından pek de memnun olmadıklarına dair birtakım şikayetler aldık. Sence eleştirilerinde haklılar mı?


NORMAN REEDUS:  Tüm dizi ekibi olarak izleyicilerimizi mutlu etmek ve bizi izlerken keyif almalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Elbette ki her zaman herkesi her konuda tatmin edemeyebiliyoruz.  Zaman zaman hatalarımız da olabiliyor. Ancak  üstesinden gelmeye, sorunu düzeltmeye çalışıyoruz. Biliyorsun,  yedinci sezondan itibaren TWD evreninde kayda değer bir büyüme yaşandı. Yeni insanlar, yeni gruplar ortaya çıktı. Hikayeyi daha da ilerletmeyi planlıyoruz. Aksi taktirde yerimizde saymak, aynı hikayeyi defalarca tekrar etmek durumunda kalacağımızın farkındayız. İzleyicilerimiz, yeni komitelerin ve yeni insanların ön plana çıkıp bizim arka plana itildiğimizi  düşünmüş olabilirler. Ancak sezonun ikinci yarısında  durum değişecek


Entertainment Weekly, Norman Reedus, Daryl Dixon, Yedinci Sezon, ilk yarıı, röportaj, söyleşi


ENTERTAINMENT WEEKLY: Rick ve  grubu, en son dördüncü sezonun ikinci yarısında bu türden uzun süreli bir ayrılık yaşamıştı. O zamandan beridir de grubunuzu hiç bu kadar birbirinden kopuk olarak görmemiştik. Yedinci sezonun çoğunu bir hücrede geçirdiğine değinmiyorum bile...Sezonun ilk yarısında sana biçilen rol hakkında ne düşünüyorsun?



NORMAN REEDUS:  Dediğin gibi grubumuzda belli kopuklar yaşandı. Fikir anlaşmazlıkları oldu. Ancak benim durumum onlardan daha da beterdi! Dört duvar arasında sıkışıp kalmış bir vaziyetteydim. Türlü işkencelere uğradım. Üstüne üstlük Glenn'in ölümünden ötürü de vicdan azabı çekiyordum. Bunu deneyimlemek gerçekten zor bir süreçti.  Bu rolü bu duygularla icra etmek istemiyordum, bana doğru gelmiyordu. Ancak buna yükümlüydüm, hikayenin gidişatı için böyle oynamam gerekiyordu.  Ancak biliyor musun dostum,  bu duyguları yaşayıp deneyimlemiş olmam grubumla tekrar bir araya gelmemi daha özel kıldı.


Share: