× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

6 Mart 2017 Pazartesi

7.Sezon 12.Bölümde Rick ve Michonne Seyahate Çıkıyor



Yeni bölüme ait fragmana ve görsellere bakılırsa  Rick ve Michonne çiftini 12.bölümde daha sık göreceğiz.





"Hurdalık" grubuyla anlaşmaya vardıktan sonra Rick ve Michonne'nin biraz soluklanmak adına gezintiye çıktığını görüyoruz. Elbette ki bu seyahatin amacı, pekala silah ve yiyecek bulmaya dayanıyor olabilir. Belki de sadece  hoş vakit geçirmek için düzenlenen bir balayıdan ibarettir. Her iki açıdan işlerin sarpa sarması kaçınılmaz gibi duruyor.



Fragmandan anladığımız kadarıyla karnaval, sirk tarzı bir yer keşfediyor çiftimiz. Herhalde sürekli çatışıp savaşmaktan bıkmış olsa gerekler ki biraz da "eğlence" moduna girmeye hevesleniyorlar. Ancak beklenmedik "ölü ziyaretçiler" tarafından rahatsız edilmeleri, bütün planlarını altüst ediyor. Ana karakterlerimizin zaman zaman tehlike altında kaldığı sahneleri barındıran 12.bölümün fragmanında,  heyecan ve gerilim dolu dakikalara yer veriliyor.



Geçenlerde hamile olduğuna dair haberini yaptığımız Rosita'nın da fragmana dahil ediliğini görüyoruz. Anladığımız kadarıyla yüzü gözükmediğinden kim olduğu meçhul biriyle gergin bir konuşma yapıyor. Daha çok insana ve silaha ihtiyaç duyulduğundan bahsederek daha fazla sabredemeyeceğine değiniyor.  Son olarak Rick'in "geleceğe" vurgu yapmasıyla fragman sonlanıyor.


The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölümü Nereden İzlenir?


The Walking Dead,  7.Sezon 12.Bölümüyle 27 Şubat  21.30 da FX'de. 


Share: