× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

3 Mart 2017 Cuma

The Walking Dead Yıldızı Christian Serratos(Rosita) Hamile mi?


7.Sezonun dik başlı ve asabi karakteri Rosita'yı canlandıran Christian Serratos'un hamile olduğuna dair duyumlar aldık.




Söylentilere göre Christian Serratos, müzisyen David Boyd ile birlikte ilk çocuğunu bekliyor.  Eğer ki bu bilgi doğruysa  dizinin gidişatında ve Rosita karakterinde nasıl değişiklikler olabilir? Beklenmedik bir ayrılığa sebebiyet verebilir mi? Bekleyip göreceğiz... 



Yedinci sezon çekimleri zaten tamamlanmış durumda. Dolayısıyla  Rosita karakterinin hikayesinde yahut dizideki rolünde hamilelikten ötürü ani bir değişim bu sezon yaşanmayacak. Bunun ötesinde eğer ki Rosita, yedinci sezonun sonuna kadar yaşamayı sürdürürse  sekizinci sezonun başlangıcında senaristler  yeniliğe gidebilir. 



Tara karakterini canlandıran Alanna Masterson'ın da yakın zamanda bir bebeği olmuş, yedinci sezonda ise   sadece bir bölümde ön plana  çıkmıştı. Yer aldığı bölümde,  Heath ile  besin arayışına çıktıktan sonra bir kaza sonucu  kendini deniz kenarında bulmuş ve bu vesileyle "Oceanside" adında yeni bir toplulukla tanışma fırsatını elde etmişti.



İşin garip tarifi,  ne tesadüftür ki The Walking Dead çizgi romanında da  Rosita karakteri hamile kaldı. Dizi, çizgi romana nazaran biraz daha geriden geliyor. Ancak senaristler isterlerse  Rosita karakterinin hamile kalışını hikayeye erkenden dahil edebilirler ya da karakterin dizideki hayatına- umalım ki gerçekleşmesin- son verebilirler.


Rosita, bu sezon grupta muhalif tavrıyla ön plana çıktı. Bazı eleştirmenler, onun bu tavrını "kendini beğenmiş, bencil" biri olarak nitelendiriyor. Bazıları da,  Glenn'in ve Abraham'ın ölümüyle baş etmek için bu tavırlara büründüğünü düşünüyor.



Share: