× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

18 Mart 2017 Cumartesi

7.Sezon 14.Bölümde Negan'ın Sorunları Büyüyor

 Silahın namlusu Negan'a çevrilmiş  durumda.  Lucille sopasıyla dehşet saçan  sempatik kötü adamımız için işler yolunda gitmeyecek gibi gözüküyor!





Görünüşe bakılırsa Sasha ve Rosita, Negan'ı öldürme girişiminde bulunacak. Daha doğrusu elinde keskin nişancı tüfeğiyle Sasha, kötü adamımızı haklamaya çalışacak. Ancak planlarının ne derece işe yarayacağını kestirmek zor. Zira Lucille sopasıyla dehşet saçan kötü adamımız, elbette ki bu türden girişimlere önlem almış olacaktır. Veya 7.Sezon 8.Bölümdeki gibi şans eseri ölümden kıl payı kurtulacaktır(!)



7.Sezon 14.Bölüm fragmanına bakılırsa Saviors grubunun tekrardan Hilltop’u ziyaret ettiğini görüyoruz. Anladığımız kadarıyla Simon, Gregory ile mühim bir konu hakkında tartışıyor ve ağzından laf almaya çalışıyor. Daryl’nin Hilltop’ta saklandığını biliyoruz. Dolayısıyla Gregory’nin bu bilgiyi Saviors grubuna verme durumu, ihtimaller arasında yer alıyor.


Jesus, Sasha ve Rosita’nın ne haltlar çevirdiğini anlayıp “Rosita buraya insanları eğitmek için gelmedi. İkiniz de Negan’ın peşindesiniz.” diyerek Sasha’ya sitem ediyor. Sasha ise vermiş olduğu karardan geri dönmeyeceğini ve Negan’ı öldürmek için elinden geleni ardına koymayacağına vurgu yapıyor. Sasha’nın bu dik başlı tutumu, gelecek bölümlerde hayatına mal olabilir.


Ek olarak şunu belirtmemiz gerekir ki AMC; Sasha ile Enid arasında geçen konuşmanın yer aldığı, 7.Sezon 14.Bölümden bir sahne yayımladı. Sahneden edindiğimiz ilk izlenime göre Enid’in de “Negan’ın öldürme” planından haberi var. Fakat planda aktif rol oynuyor mu bilmiyoruz.



 7.Sezon 13.Bölümde, Saviors grubuyla ciddi bir gerilim yaşadıktan sonra Ezekiel’in topluluğu savaşa girme kararı almıştı. Büyük savaştan önce, Sasha’nın Negan’ı öldürmeye çalışması ise ani bir çatışmaya mahal verecek gibi. Dileriz artık Rick’in grubu ve diğer topluluklar, savunmadan vazgeçip saldırı konumuna geçer…


 The Walking Dead 7.Sezon 14.Bölümü Nereden İzlenir?


The Walking Dead,  7.Sezon 14.Bölümüyle 20 Mart Saat: 21.30 da FX'de. 
Share: