× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

14 Nisan 2017 Cuma

Glenn 8.Sezonda Diziye Geri Dönüş Yapabilir

Gönüllere taht kuran, herkesçe sevilen Glenn karakterimiz flashback sahnelerinde yer alabilir mi?


The Walking Dead ekibi, yayınlanan 7. sezon finaliyle fanlarını bir kez daha şaşırtmayı başarmıştı. Ancak sezon finalinin şaşırtıcı yanı, beklenenin çok altında kalmasından kaynaklıydı. Tabi yer yer güzel sahnelere de yer verildi. Nitekim Sasha ve Abraham'ın kullanıldığı flashback sahneleri, 7. sezon finalinin etkileyici kısımlarından birini oluşturmaktaydı.

Abraham ve Sasha'nın flashback sahnesi

Ölmesine rağmen Abraham'in flashback sahneleri için dizide tekrardan boy göstermesi, Glenn karakteriyle gördüğümüz Steven Yeun da rolünü tekrardan canlandırabileceği anlamına mı geliyor?

Serinin yapımcısı Scott Gimple, Glenn ve Maggie çiftinin çocuğunun doğumu yaklaşırken kesinlikle böyle bir ihtimalin olduğuna vurgu yapıyor. Gimple, TVLine’a verdiği röportajda Glenn’in ilerideki flashback bölümlerinde yer almaması için bir neden olmadığını belirtti.

Glenn karakterini canlandıran Steven Yeun

Ancak Glenn’in tekrardan diziye dönüşünün gerçekleşmesi biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Zira Maggie’nin doğum yapmasına daha vakit var. Gimple; dizide her şeyin çok hızlı ilerlediğini, ancak Maggie’nin doğumunun bu kadar çabuk olamayacağının altını çizdi. Zira The Walking Dead çizgi romanında Negan’ın yenilgisiyle sonuçlanan savaşın üzerinden iki yıl geçmesiyle birlikte Maggie’nin doğumu gerçekleşebilmişti.

Glenn karakterini canlandıran Steven Yeun ve Maggie karakterini canlandıran Lauren Cohan

Dizideki doğumun ise Hilltop doktoru Harlan Carlson tarafından yaptırılacağı ve bebeğin isminin de Hershel olacağı açıklandı. Hatırlarsanız The Walking Dead 4.Sezon 8.Bölümde, başı gövdesinden ayrılarak feci bir ölümle diziye veda etmişti Maggie’nin babası olan Hershel karakteri. 

 Gimple, çizgi romandaki zaman atlamasının dizide de yer alacağına dair önceki röportajlarında açıklamalar yapmıştı; ancak bu zaman atlamasının küçük değişikliklerle izleyicilere sunulacağına vurgu yaparak şunları ekledi:

Glenn karakterini canlandıran Steven Yeun ve Maggie karakterini canlandıran Lauren Cohan

“Kesinlikle zaman atlamasına dizide yer vereceğiz, ama büyük ihtimalle daha fazlasını ekleyerek ya da farklı bir yol izleyerek bunu gerçekleştireceğiz.” 

 Bakalım The Walking Dead ekibi izleyicilerini bu sefer “olumlu” yönde şaşırtıp 8. Sezonda Glenn’e tekrardan rastlamamızı sağlayacak mı? Bekleyip göreceğiz…

Share: