× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

12 Mayıs 2017 Cuma

The Walking Dead 8.Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

8.Sezon için geri sayım başladı!


The Walking Dead dizisinde Negan rolünü canlandıran Jeffrey Dean Morgan, sekizinci sezonun çekimlerine ne zaman başlandığını açıkladı.

Negan, Jeffrey Dean Morgan

Rick Grimes’in liderlik ettiği Alexandria, Hilltop ve Kingdom topluluklarına karşı savaş vermek durumunda kalan Negan için işler yolunda gitmiyor gibi. Nitekim Jeffrey Dean Morgan, yeni sezonda Negan karakterini daha asabi ve endişeli bir halde göreceğimize vurgu yaptı. Yeni sezonun çekimlerine Nisan ayının sonunda başlandığı belirtirken, çekimden önce senaryoyu okumadığını da dile getirdi. 

 Paskalya haftasındaki Walker Stalker Convention etkinliğinde konuşan Morgan, “Yeni sezonda belki de ölmüş olacağım, Deryl Dixon rolüyle gördüğümüz Norman Reedus da ölebilir.” diyerek seyircisini her türlü ihtimale karşı hazırlıklı olması yönünde uyardı.

Enid, Simon, Jadis

Yeni sezonla ilgili; geçen sezonun bazı bölümlerinde gördüğümüz  Negan’ın sağ kolu Simon rolündeki Steven Ogg, Enid rolündeki Katelyn Nacon ve Scavengers lideri Jadis’i oynayan Pollyanna McIntosh’ı, 8.sezonda düzenli olarak izleyeceğimizin müjdesini verelim. Bu üç karakteri canlandıran oyuncuların, ana oyuncu kadrosuna yükseldiğine dair duyumlar aldık. 7.Sezonda bazı önemli karakterlere veda ettiğimizi düşünürsek bu gelişmelerle birlikte 8.Sezonun ana oyuncu kadrosundaki boşluklar doldurulmuş diyebiliriz.

Glenn, flashback, Steven Ogg,

Ayrıca, Abraham’ı sezon finalindeki flashback sahnelerinde  görmemizin ardından; 8.sezonda Glenn’e de tekrardan rastlama şansımız olacak mı? sorusu  akıllara gelmeye başladı denebilir.  Dizinin yapımcısı Scott Gimple, bunun mümkün olduğuna işaret ediyor.

Sizce Glenn'i 8.Sezonda yeniden görebilecek  miyiz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz...

Share: