× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

16 Mayıs 2017 Salı

TWD Yıldızı Steven Ogg'tan Simon'ın Ölümü Hakkında Yorum

"Şairane bir ölüm olmalı!"


Göstermiş olduğu performansla The Walking Dead 7.Sezonuna damga vuran Steven Ogg, canlandırdığı Simon karakterinin eninde sonunda diziye veda edeceğini bildiğini ve buna karşılık Simon için aklında zaten bir ölüm şeklinin olduğunu açıkladı.

Steven Ogg, Simon

ScreenRant'a konuşan aktör, “saçma” bir ölümle diziden ayrılmak istediğini belirtti: 

"Simon'un diziden ayrılmasının en iyi yolu, muhtemelen içki içerken ve onun etkisindeyken arabayla çarpılma ya da bu tarz sakarca, beklenmedik bir olayın başına gelmesi...  “ 

“Herkes gibi zombi tarafından ısırılıp parçalara ayrılarak ya da biri tarafından vurularak değil de sadece kendi aptallığı yüzünden ölmesi baya ilginç olurdu.” 

Steven Ogg, Simon

Rick rolünü canlandıran Andrew Lincoln dışındaki herkesin ölerek diziden ayrılmasının son derece olağan olduğuna değinen ünlü aktör, bununla ilgili hiçbir endişesinin olmadığının da altını çizdi. Eskilerin ölüp yerine yeni karakterlerin gelmesinin dizinin bir parçası olduğuna vurgu yaparak normal hayatta da insan hayatının kısıtlı olduğunu belirtti.

Steven Ogg, Simon

Ogg, 8.sezonda Simon'ın yapacaklarıyla ilgili çok fazla detay vermeyi reddetti. Buna rağmen, Simon ile patronu Negan arasındaki benzerliklere dikkat çekerek gelecek bölümlerde bunun detaylandırılabileceğini dile getirdi. 

Negan ile sağ kolu Simon arasındaki benzerliğin keşfedilmesinin ilginç olacağına değinen Ogg, Negan gibi davranmanın bulaşıcı olduğuna vurgu yaparak belli bir süre sonra Negan’ın çevresindeki herkesin onun gibi davranmaya başlayacağının altını çizdi.

Steven Ogg, Simon, Negan, Jeffrey Dean Morgan

Aynı zamanda Simon’un kendine has bir karakteri olduğunu düşünen Ogg, Simon’ın otoriter ve kaba tavrının Negan’ın sağ kolu olmasında önemli bir rol oynadığını ifade etti. 

 Öyle görünüyor ki, The Walking Dead’in 8.sezonunda Simon hakkında daha fazla şey öğrenecek ve  göreceğiz.

Share: