× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

1 Haziran 2017 Perşembe

The Walking Dead Uzun Süre Daha Ekranlarda Yer Alacak mı?

AMC yönetimi, dizideki reyting düşüşleri hakkında açıklama yaptı.


Amc

The Walking Dead, her ne kadar duygu yoğunluğu fazla ve gerilimi yüksek bir bölümle 7.sezona giriş yapmış olsa da sezon boyunca süregelen durgun hava, dizinin reytinglerinde ani bir düşüşe sebep olmuştu. Haliyle dizinin bekasına dair birtakım spekülasyonlar da ortaya çıkmaya başlamış, AMC’nin reyting düşüşlerine karşı alacağı tavır merak konusu haline gelmişti.

7.Sezon 1.Bölüm, Negan

Neyse ki beklenen açıklama geldi. 

AMC NETWORKS CEO’su Josh Sapan, dizinin reytinglerinde düşüş yaşanmasına karşın hala AMC’nin bir numaralı şovu olduğuna dikkat çekerek dizinin geleceğine dair olumlu sinyaller verdi. 

Sapan, The Walking Dead’in uzun süre daha ekranlarda yer alacağını dile getirerek dizi ekibi halinden memnun olduğu sürece Rick Grimes ve ekibinin maceralarının devam edeceğini söyledi.

Amc Ceo Josh Sapan

Ayriyeten TWD ekibinde yer alan Scott M Gimple ise, bir aksilik çıkmadığı sürece The Walking Dead’in 20.sezonu bile görebileceğini belirtti. Hiç şüphesiz ki fazla iyimser bir tahmin. Ancak bu durumun gerçekleşeceğini varsayarsak dizinin sadece üçte birini izlemiş olmamız size şaşırtıcı gelmesin.

Scott M Gimple

“Her sekiz bölümde hikayeyi yeniden şekillendirip izleyiciye sunmaya çalışıyoruz. Çizgi romana da bağlı kalmamız gerekiyor. Ancak bu durum orijinal şeyler üretmemize engel değil. Sekizinci sezon için aklımızda özgün şeyler var.” 

Gimple’ın söyledikleri, 8.sezon ile ilgili ufak ipucular barındırmakta. Ayrıca dizi ekibinin 8.sezon çekimlerine önceden başladığını duyurmuştuk. Şundan eminiz ki 8.sezonda Rick’in liderlik ettiği Alexandria, Hilltop ve Kingdom topluluğuyla Negan’ın ordusu arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak.
Share: