× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

18 Haziran 2017 Pazar

Fear The Walking Dead'in Madison Karakteri ile Rick Arasında Bağlantı Olabilir mi?

Fanlara göre, kardeş diziler arasında sandığımızdan daha derin bir ilişki var!


Amc, fear the walking dead

The Walking Dead’in şöhretini arttırmasıyla beraber spin-off dizisi olarak yayın hayatına başlayan “Fear The Walking Dead”, şimdiye kadar TWD ile bağlantılı bir sahne ortaya koymamıştı. Ayrıca şuan 3.sezonu yayınlanmakta olan dizide, kurgusal karakterlerin de TWD’deki karakterlerle herhangi bir ilişkisi olduğuna dair bir işarete rastlanılmamıştı. Ancak fanlara göre durum tam tersi!

Daha öncesinde kardeş dizilerin ortak bir nokta barındırabileceğine dair birtakım spekülasyonlar ve teoriler öne sürülmüştü. Nitekim şimdi bahsedeceğimiz teori de yeni yahut yakın zamanda ortaya atılmış bir fikir değil. Ancak son zamanlarda Fear evreninde gerçekleşen bazı olaylar, bahsedeceğimiz teorinin tekrardan su yüzüne çıkmasına sebep oldu. Daha fazla meraklandırmadan konuya giriş yapalım…

Rick Grimes, Madison Clark

Teoriye göre Kim Dickens tarafından canlandırılan Madison Clark, Rick Grimes’în kız kardeşi olabilir. 

 Madison daha önce bir evlilik yaşadı, dolayısıyla soy isminin neden Grimes olmadığı sorunsalı teoriyi çürütmüyor. Fanların teoriyi destekleyen bir diğer görüşleri ise, Madison ile Rick’in davranışlarının benzerlik göstermesi. Özellikle de Madison Clark’ın Broke Jaw Ranch ile ilgili söyledikleri buna kanıt oluşturmakta: 

“Yönetimi ele geçirmemiz gerekse bile burayı evimiz haline getireceğiz.” 

 Rick Grimes’in konuşma tarzına benzemiyor değil!

Rick Grimes, Madison Clark

Madison Clark’ın Alabama’da doğmuş olup güneyli aksanıyla konuşuyor olması da teoriyi ufak da olsa destekliyor. Bilindiği üzere The Walking Dead çekimleri Atlanta’da, ülkenin güneydoğusunda yapılmaktaydı. Dolayısıyla Alabama’nın da ABD’nin güneydoğusunda yer alışı, Rick ile Madison arasındaki bağlantıyı kuvvetlendiriyor. 

Peki, yapımcıların bu konu hakkındaki görüşleri ne?

Dave Erickson, ComicBook, producer fear the walking dead

Fear The Walking Dead’in yaratıcılarından biri olan Dave Erickson, ComicBook sitesine verdiği demeçte hayranların beklentiye girmemeleri gerektiğini belirtti:

 “Rick ile Madison karakteri arasındaki- eğer ki varsa- akrabalık ilişkisini diziye yansıtmak zor ve karmaşık bir sürece girmemize neden olur. İki dizinin de şimdilik kendi çizgisinde ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. ”

 Dave Erickson açısından bu bağlantıyı izleyiciye sunmak meşakkatli bir iş gibi gözüküyor. Ancak belki ileriki sezonlarda fanların düşündüğü tarzda bir ilişki söz konusu olabilir.
Share: