× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

31 Mart 2017 Cuma

The Walking Dead 7.Sezon Finalinde Ölmesi Muhtemel Karakterler Listesi 1

Toplu kıyıma hazır mıyız?


Negan

Nefesler tutuldu... Yedinci sezonun finaline çevrildi gözler… Uzun zamandır gerçekleşmesi beklenen savaşın patlak vermesi artık kaçınılmaz. Hiç şüphesiz ki Negan ile Rick’in ordularının karşılıklı çatışması, birçok insanın ölümüne mal olacak. Herkesin aklını kurcalayan tek bir soru var: Kime yahut kimlere veda edeceğiz?


 Bazı ihtimalleri ve gelişmeleri dikkate alarak, sezon finalinde ölmesi muhtemel karakterlerin bir listesini çıkardık. Listeye dahil etmediğimiz; Rick, Daryl ve Michonne gibi ana karakterlerin yakın zamanda diziden ayrılacağını düşünmüyoruz. Yine de büyük konuşmayalım…


10- Carol


Carol

Yedinci sezonda pek aktif olmayan ve arka planda kalmış karakterlerden biri.  Dizi başladığından beri hayatta ve yaşamını sürdürmek için her sezon daha da cesur, acımasız ve tehditkar bir tutum sergiliyor. Negan’a karşı ciddi bir tehdit oluşturmakta. Savaşın gidişatını değiştirebilecek zekaya ve kabiliyete sahip. Ancak bu eşsiz özellikleri, onu vazgeçilmez kılmıyor. Olası bir çatışmada Carol’un ölümü, Rick’in savaşma hırsını kamçılayabilir. Daryl’nin bu duruma vereceği tepkiyi hayal bile edemiyoruz.


 9- Carl


Carl

Carl’ın ölebileceği fikri, kulağa delice geliyordur eminiz ki. Ancak karakterlerin çizgi romandaki akıbeti ile dizideki akıbetinin daima paralel gideceğini umarsak kendimizi kandırmış oluruz. Carl’ın çizgi romanda varlığını sürdürüyor oluşu onu dokunulmaz kılmıyor. Çünkü Carl’ı canlandıran aktör Chandler Riggs’ın yakın zamanda sözleşmesinin bittiğini ve Auburn Koleji’ne kabul edildiğini  öğrendik. Aktör, hem diziyi hem de okul hayatını bir arada götürmeyi planlıyor. Bunu başarabilir mi? Zamanla göreceğiz…


 8- Rosita


Rosita

Rosita karakterini canlandıran aktris Christian Serratos’un hamile olduğunu daha öncesinde duyurmuştuk. Tara’yı oynayan Alana Masterson da yakın zamanda hamile kalmış ve diziye kısa süreliğine ara vermişti. Senaristler, benzer durumu yaşayan Rosita için de aynı yolu izlerler mi yoksa Rosita karakterini tamamıyla TWD evreninden silerler mi kestirmek zor. Her halükarda Rosita’nın intikam hırsıyla bezenmiş ruh hali, öldürülmesine elverişli bir ortam oluşturuyor.


 7- Morgan


Morgan

13. Bölümde Richard’ı boğmasıyla “her hayat değerlidir” mottosundan vazgeçen Morgan’ın dizideki geleceği belirsiz. Eastman’ın felsefesinden vazgeçişi sonunu getirebilir. Negan ve ordusuna karşı yürütülen savaşta ipleri elinde tutamayıp kontrolsüzce saldırıya geçme ihtimali var. Eğer ki kendine mukayyet olamazsa 8. Sezonu göremeyebilir.


  6- Scott


Scott

Evet, farkındayız. Muhtemelen çoğunuz bu ismi ilk defa duyuyorsunuz. En azından resimden yola çıkarak bu şahsı Alexandria’da görmüş olma ihtimalinizi gözden geçirin. Aaron'un eşcinsel sevgilisi  Eric kadar gereksiz ve etkisiz bir karakter olan Scott, en son 15. Bölümde Rick ile birlikte Oceanside gezisinde karşımıza çıkmıştı. Scott, “harcanacak karakterler” sıralamasında ön saflarda yer alıyor. Negan ile yapılacak olan savaşta ölmesi muhtemel.

Listenin geri kalanına buradan ulaşabilirsiniz.

Share: