× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

2 Nisan 2017 Pazar

The Walking Dead 7.Sezon Finalinde Ölmesi Muhtemel Karakterler Listesi 2

 Ölüm listemiz kaldığı yerden devam ediyor...


Dizideki varlığı tehlike altında olan karakterlerin ilk listesini görmek için tıklayınız.


5- Simon


Simon

Rolünün hakkını veren bir karakter. Negan’ın sağ kolu, güvenilir adamlarından biri. 7.Sezonun ilk bölümünde Negan;  Glenn ve Abraham’ı katlederek  “ Rick'in sağ kolundan birini öldürmüş olabilirim” vurgusu yapmıştı. Rick’in ödeşmek adına Simon’u öldürmesi kulağa mantıklı gelmiyor değil. Aynı zamanda Simon’un ölümüyle Negan ve ordusuna beklenmedik bir darbe vurulacaktır.



4- Shiva


Shiva

Shiva için CGI’ya ne kadar harcandığını bilmiyoruz. Evcil kaplanımızın gerçekçi gözükmesi, maliyetinin bir hayli fazla olduğuna işaret ediyor. Dolayısıyla sezon finalinde Shiva’nın öldürülmesi, diziyi büyük bir mali yükten kurtarabilir. Birçok izleyici, zombileri yahut kötü adamları parçalara ayırırken Shiva’yı görmek istiyorlar. Senaristler, sezon finaline özel olarak Shiva’nın vahşi yönünü bir kereliğine mahsus gösterip sonrasında Saviors grubu tarafından katledilmesini sağlayabilirler. Böylece tek seferde izleyicide büyük bir etki yaratılır.


3- Jared


Jared

Saviors grubunu genellikle acımasız ve mendebur insanlar oluşturuyor. Ancak zavallı Benjamin’i bacağından vurup ölmesine sebep olan Jared için ayrı bir parantez açmamız gerekir. Yedinci sezonun en sinir bozucu, kibirli ve serseri tipli karakteri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sezon finalinde Saviors grubundan kayıplar verileceğini hesaba katarsak Jared’in ölme ihtimali hiç de düşük değil. Senaristler, Jared’i öldürterek Benjamin’in intikamını alıp izleyiciyi rahatlatmayı amaçlıyor olabilirler.


2- Eric


Eric

TWD dizi camiasında her daim geçerli bir kural vardır: Eğer ki önemsiz bir yan karakterseniz ve normalde olduğundan daha fazla ekranda boy göstermeye başlarsanız bilin ki ölüm saatiniz yaklaşıyor. Spencer, Olivia ve Benjamin’de olduğu gibi… Şu bir gerçek ki Eric, harcanması kolay ve diziye pek de etkisi olmayan bir karakter. Aaron’un eşcinsel sevgilisi olma dışında bir mahareti yok. Dolayısıyla 8. Sezonu görme onuruna erişebileceğini pek sanmıyoruz.


1- Sasha


Sasha

Ölüm yarışında harcanacaklar arasında başı çekiyor diyebiliriz. Sevgilisinin vahşice öldürülmesine şahit oluşu, ruh halini bozmuş ve hayattan umudunu kesmiş bir tavra bürünmesine sebebiyet vermişti. Son bölümlere doğru hal ve hareketlerindeki değişimler onu açık hedef konumuna getirdi. Yedinci Sezonun ikinci yarısında gerçekleşmesi muhtemel olaylar yazımızda değindiğimiz üzere Sasha karakterini oynayan Sonequa Martin-Green, Star-Trek: Discovery serisinde önemli bir rol üstlenmiş durumda. Dolayısıyla TWD evrenine veda etme olasılığı bir hayli yüksek.


 Peki sizce hangi karakter sezon finalinde diziye veda edecek? Tahminlerinizi ve görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Share: