× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

16 Eylül 2017 Cumartesi

8.Sezonda Daha Fazla Karaktere Odaklanılacak

Belli karakterleri ele alan tekdüze bölümlere elveda!

The Walking Dead, karakterler

Çoğu izleyicinin yakındığı konulardan biri olan “belli karakterlerin hikayesinin temellendirildiği, monoton ve sıkıcı” bölümlerin yeni sezonda yer almayacağı duyuruldu.

Nitekim The Walking Dead yazarlarından biri olan Scott Gimple, TVLine’a verdiği bir röportajda 8.sezonun çoğu bölümünde birçok ana karakteri bir arada göreceğimizin müjdesini verdi:


Scott Gimple

“Çizgi romandaki konuya bağlı kalarak ilerlediğimizden ötürü, 8.sezonda işleyeceğimiz hikayenin tüm karakterleri kapsayacağını söyleyebiliriz. Bir veya birkaç karaktere yer verip diğer karakterleri dışladığımız bir mekanizma yok artık. Hikayenin seyri, tüm karakterleri ele alır nitelikte. Karakterleri, -daha önce hiç şahit olmadığımız bir şekilde- birbirlerini etkilerken göreceğiz.”

Rick Grimes vs(Versus) Negan, All Out War

Ünlü yazar, söylediklerine ek olarak 8.sezona ufak da olsa değinmeyi ihmal etmedi:

“ Yeni sezonda Rick ve ordusu, ‘All Out War’ olayını başlatıp Negan ve adamlarına karşı mücadele verecekler. Saviors grubu, Rick’in topluluklarına nazaran daha donanımlı ve acımasız olup sayıca üstün konumda. Ancak Rick’in birleştirdiği komiteler daha parlak bir gelecek vaadiyle savaşacaklar.”


Rick Grimes,Daryl Dixon

8.Sezon fragmanının yayınlanmasıyla beraber yeni sezonda heyecanlı ve aksiyon dolu bölümlerle karşılaşacağımız halihazırda tescillenmiş oldu.

Bakalım “Rick vs. Negan” mücadelesinde gülen taraf kim olacak? Ekim ayında yeni sezonuyla ekranlara dönüş yapacak olan The Walking Dead, sorumuzun yanıtını verecek.
Share: