× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

1 Eylül 2017 Cuma

8.Sezonda İki Önemli Karakter Diziye Dahil Olacak

Yeni sezonda farklı yüzler görmeye hazır olun...

Abbud, Dillon

The Walking Dead’in 8.sezonunda yeni iki ana karakterin diziye dahil edilmesi planlanıyor. Henüz kimler tarafından canlandırılacağı belli olmayan karakterlerin, Rick’in ordusu tarafında yer alacağı belirtiliyor.

Bahsi geçen karakterler ile ilgili su yüzüne çıkan bilgiler:

Diziye dahil edilecek ilk karakterin ismi “Dillon”. Zombi felaketi öncesinde işçi olarak çalışmış, 20 yaşında bir delikanlı olarak karşımıza çıkıyor. Hayatta kalma becerileri fazla gelişmiş değil, ancak korkak biri olduğu da söylenemez.

"Dillon"ı tasvir etmek isterseniz Spencer'in daha cesur halini zihninizde canlandırın.


Spencer, Negan

İkinci karakterimiz ise “Abbud” adındaki Müslüman bir Amerikalı. Sevimli bir kişiliği olmasına rağmen uzun süredir yalnız başına hayatta kalma mücadelesi verdiği için sinirleri yıpranmış durumda.

Karakterler hakında ortaya atılan iddialara göre; özellikle “Dillon” karakterinin, Dwight ve Daryl gibi dizide önemli bir rol üstleneceği tahmin ediliyor.  Her iki karakterin de All Out War savaşında yer alıp almayacağı belirsiz.

Dwight, Daryl

Bilindiği üzere The Walking Dead’in yedinci sezonunda, Rick’in grubunda birçok kayıplar verildi. Sasha, Spencer, Glenn, Abraham ve daha nice iyi kalpli insan; Negan yahut ordusu tarafından katledildi. Dolayısıyla diziye veda eden ana karakterlerin yarattığı boşluğu doldurmak amacıyla-flashback sahneleri dışında- senaristlerin yeni adımlar attığını söylersek yanılmış olmayız.

Glenn, Abraham

İzleyiciler tarafından benimsenmiş, uzun soluklu oyuncuların yerlerini doldurmak elbette kolay olmayacaktır. Zira diziye dahil edilen yeni bir karakterin, izleyiciler tarafından sevilmesi ve benimsenmesi  uzun bir süreç gerektirir.

“Dillon” ve “Abbud” karakterlerinin,  eskileri aratmadan izleyicilerin gözüne girip giremeyeceğini zaman gösterecek...
Share: