× DİKKAT! Yazılarımız "sürprizbozan(spoiler)" içermektedir. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak sitemizde dolaşınız.

4 Eylül 2017 Pazartesi

Avi Nash, The Walking Dead Kadrosuna Katıldı

Peki hangi karakteri canlandıracak?

Avi Nash

The Walking Dead ekibi, yeni iki önemli karakterin diziye dahil edileceğini açıkladıktan kısa bir süre sonra; TWD oyuncu kadrosuna Avi Nash’in katıldığını bildirdi.

Henüz Avi Nash’in hangi karaktere hayat vereceğine dair elimizde yeterli bilgi bulunmasa da, çizgi romanı referans alırsak canlandırabileceği belirli bir karakter var.


Siddiq, Avi Nash

Comicbook sitesinde belirtildiği üzere, The Walking Dead çizgi romanının 127. sayısında “Siddiq” isminde bir erkek karakter ortaya çıkıyor.

Siddiq, Oceanside topluluğunun bir üyesi ve All Out War savaşında hayatta kalmış sayılı kişilerden biri. Henüz dizide gözükmediğinden 8.sezonda karşımıza çıkma ihtimali bir hayli yüksek. Buna ek olarak, Siddiq karakteri ile Avi Nash’in dış görünüşünün birbirine benzediğini de vurgulayalım.

Ancak dizinin çizgi romanla bazı yerlerde çelişmesi, Siddiq’in dizide yer almasını mümkün kılmıyor olabilir. Neden mi?

Oceanside

Çünkü bu yazımızda değindiğimiz üzere dizideki Oceanside topluluğu ile çizgi romandaki arasında belirgin farklar var. Dizide yer alan Oceanside topluluğundaki bütün erkekler, Negan’ın ordusu tarafından katledildiği için Oceanside grubu tamamıyla kadınlardan oluşmakta. Bundan ötürü, Siddiq’in Oceanside grubundan peydahlanması pek olası değil.

Bu noktada, dizinin çizgi romanla çelişmemesi için şöyle bir yol izleyebileceği düşünülüyor:


Avi Nash,Siddiq

“Siddiq” karakterini andıran, ama tam olarak aynı özelliklere sahip olmayan başka isimde bir karakter diziye dahil edilebilir. Özellikle “Siddiq” yerine farklı bir ismin kullanılması, çizgi roman fanlarını şaşırtıp tuzağa düşürebilir. Böylece dizinin ileriki bölümlerinde neler gerçekleşeceğine dair fikir sahibi olmaları bir nebze de olsa engellenmiş olur.

Peki “Siddiq” yerine hangi karakter diziye dahil olabilir? Yeni Karakterler yazımızda,  8.sezonda iki önemli karakterin diziye katılacağını belirtmiştik. Bu iki önemli karakter arasından özellikle “Abbud”un, Avi Nash tarafından canlandırılabileceği düşünülmekte.

Neticede Avi Nash ile birlikte, The Walking Dead oyuncu kadrosuna taze bir kan eklenmiş oldu. Umarız ki iyi bir performansla izleyicinin karşısına çıkar.
Share: